Gemeente Eindhoven

Verkeersmaatregelen

Herinrichting Boschdijk
Van 12 december 2001 tot en met 9 januari 2002 ligt op werkdagen tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage in het Informatiecentrum van het Stadskantoor, in de leeskamer van het gebouw van de Technische Diensten en in het Stadsdeelkantoor Woensel-Zuid het voorlopig ontwerp voor herinrichting van de Boschdijk tussen Marconilaan en Vredeoord. Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk zijn zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar maken aan de directeur van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, Postbus 998, 5600 AZ Eindhoven.

Herinrichting Orchideeënstraat
Burgemeester en wethouders hebben in het kader van de herinrichting van de Orchideeënstraat besloten verkeersmaatregelen te nemen die de verkeersveiligheid bevorderen. Zo wordt de Orchideeënstraat in oostelijke richting voor het grootste gedeelte een éénrichtingsweg en komt onder meer de mogelijkheid te vervallen dat komende vanuit de Orchideeënstraat nog in zuidelijke richting de Aalsterweg op gereden kan worden. De maatregelen zijn op tekening nummer 65215 aangegeven en liggen tijdens kantooruren ter inzage op kamer B 763 van het gebouw van de Technische Diensten. Belanghebbenden kunnen, tot uiterlijk zes weken na heden, tegen deze besluiten schriftelijk bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en dient ten minste te bevatten:

* de naam en het adres van de indiener;

* de dagtekening;

* een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;
* de gronden van het bezwaar.

Het bezwaar schorst niet de werking van het besluit. Wel kan binnen dezelfde termijn een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de president van de rechtbank te s-Hertogenbosch, Postbus 90125, 5200 MA s-Hertogenbosch. Het verzoek om een voorlopige voorziening dient te voldoen aan dezelfde eisen die gelden voor een bezwaarschrift.