Politiebericht Oss 12-12-2001
District Maasland

LICHT GEWOND NA ONGEVAL

Een 19 jarige inwoonster van Oss is dinsdagavond rond 23.40 uur licht gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Spaanderstraat in Oss. Zij bleek vanaf de Havenstraat de Spaan-derstraat ingereden te zijn. Hierbij verloor zij de macht over het stuur en botste tegen een lantaarnpaal. De auto sloeg vervolgens over de kop. Het slachtoffer is door ambulanceperso-neel behandeld waarna ze weer naar huis kon. De auto raakte zwaar beschadigd.

DIEFSTAL VANAF BOUWTERREIN

Vanaf een terrein aan de Bergsehoef in Berghem verdwenen in de nacht van dinsdag op woensdag vier kozijnen en twee kruiwagen. Het hekwerk rond de bouwplaats bleek openge-maakt te zijn. De schade loopt in de duizenden guldens.

ZAKKENROLLEN

Een inwoonster van Megen is woensdag tijdens het winkelen in Oss haar portemonnee kwijt geraakt. In een winkel aan de Kruisstraat rekende zij producten af. Toen zij even later in dezelfde winkel weer iets wilde afrekenen bleek de portemonnee uit de tas gestolen te zijn. In de knip zat een paar honderd gulden.

ALCOHOL

Een 37 jarige inwoner van Oss is dinsdagavond bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Wagenaarstraat in Oss. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 6 uren en een proces-verbaal. Een 47 jarige man uit Berghem kreeg na een controle op de Osseweg in Berghem een rijverbod van 9 uren en een proces-verbaal. Ook is zijn rijbewijs ingevorderd.