Euronext Brussels

Persberichten - 12/12/2001

Intervest Retail koopt topwinkelpanden

Intervest Retail koopt topwinkelpanden ter waarde van ruim 12 miljoen euro

Antwerpen, 11 december 2001 Intervest Retail N.V. kondigt vandaag de aankoop van vier winkelpanden op toplocaties in België aan. De totale waarde vrij op naam (VON) van de panden bedraagt ruim 12 miljoen euro. De verkoper is P&C Vastgoed.

Het betreft een pand in de Nieuwstraat te Brussel (waarde VON van ruim
1,68 miljoen euro), een pand in de Rue de la Montagne te Charlerloi (waarde VON van meer dan 2,60 miljoen euro), een pand op de Bruul in Mechelen (waarde VON van ca. 4,22 miljoen euro) en een pand in de Gasthuisstraat te Turnhout (waarde VON van ruim 3,62 miljoen euro).

De vier panden samen beslaan een verkoopsoppervlakte van 3.563 m² en worden verhuurd aan solide huurders: The Phone House (Brussel), Hennes & Mauritz (Charlerloi) en Vögele (Mechelen en Turnhout).

Intervest Retail is een vastgoedbevak die exclusief belegt in commercieel vastgoed, voornamelijk centrumlocaties en baanwinkels. De aankoop van bovenvermelde panden kadert in de strategie van Intervest Retail om een zo evenwichtig mogelijke spreiding tussen baanwinkels en binnenstadswinkels te bewerkstelligen. Na deze acquisitie bedraagt de waarde van de portefeuille ongeveer 219 miljoen euro. Meer informatie vindt u op de website, www.intervest.be.

Bron: Intervest Retail
Provider: Euronext Brussels