Gemeente Nieuwegein

Vriendschapsborden bij entree Nieuwegein
Naar aanleiding van de evaluatie van de 5-jarige stedenbandrelaties met het Namibische Rundu en het Poolse Pu³awy besloot de Nieuwegeinse gemeenteraad in maart van dit jaar om bij alle belangrijke invalswegen van Nieuwegein een bord te plaatsen waarop onze speciale band met beide steden tot uitdrukking komt.

Deze borden zijn inmiddels vervaardigd en samen met de Werkgroep Rundu en de Initiatiefgroep Pu³awy organiseert de gemeente een feestelijke bijeenkomst rondom de plaatsing van het eerste bord.

Tevens zal deze bijeenkomst in het teken gezet worden van de bijzondere inzet van alle vrijwilligers en organisaties die betrokken zijn bij het stedenbandwerk en de activiteiten die in dit kader worden georganiseerd. Daarbij zullen kinderen van de 1e Montessorischool en de Prinses Margrietschool hun speciale band met scholen in Rundu en Pu³awy tot uitdrukking brengen via een creatieve bijdrage.

De onthulling van het eerste vriendschapsbord vindt plaats tijdens een bijeenkomst op woensdag 12 december in het gemeentehuis.


---

Invoerdatum 11-12-2001

---

Copyright © Gemeente Nieuwegein Martinbaan 2
3439 NN Nieuwegein