DPA Holding breidt activiteiten in België uit

Haarlem, 12 december 2001 - DPA Holding NV breidt zijn activiteiten in België per 1 januari 2002 verder uit. Het Antwerpse werving- en selectiebureau 'Talent Factory' sluit zich vanaf die datum aan bij de DPA-organisatie en zal onder de naam DPA Financial People verdergaan. Met de bestaande vestiging in Brussel, die in november 2001 is geopend en gaat fungeren als hoofdkantoor, en de nieuwe vestiging in Antwerpen heeft DPA vanaf begin volgend jaar vestigingen in de twee belangrijkste zakencentra van België. De uitbreiding past in DPA's Europese expansiestrategie.

Talent Factory richtte zich aanvankelijk op 'young executive'-kandidaten in een aantal branches, waaronder de financieel-administratieve sector. Onder het merk DPA Financial People zal de vestiging zich vanaf 1 januari 2002 uitsluitend op deze sector richten. Door toevoeging van het netwerk en de kennis van de Belgische markt van Talent Factory kan DPA zijn Belgische marktpositie versterken, onder andere doordat de synergie tussen vestigingen in België en Zuid-Nederland wordt vergroot. Omdat de activiteiten in België onlangs zijn gestart, kan het bedrijf nog geen concrete verwachtingen afgeven ten aanzien van omzet en resultaat.

De overeenkomst betreft de overname van activa en medewerkers. Willemijn van Dommelen, managing director en oprichtster van Talent Factory, zal binnen DPA verantwoordelijk worden voor de gehele Belgische markt als country manager DPA Financial People in België.

De strategie van DPA is naast versterking van de positie op de thuismarkt gericht op expansie in Europese groeimarkten. Op deze manier kan het bedrijf internationaal opererende klanten in het integrerende Europa beter bedienen en interim-specialisten interessante opdrachten blijven bieden.

Over DPA Holding NV
DPA Financial People is de onafhankelijke specialist in detachering en interim-management van financieel-administratieve professionals. Opdrachtgevers zijn bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties. DPA heeft tien vestigingen in Nederland. Daarnaast beschikt het bedrijf over vestigingen in Duitsland, België, Engeland en Spanje. Het hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem. DPA is opgericht in 1990 en telt circa 90 interne medewerkers en circa 410 interim-specialisten. Sinds maart 1999 is DPA genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Noot aan de redactie (