Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van woensdagmiddag 12-12-01
15:48 woensdag 12 december 2001

Roel Hallink, tel: 06-51528156


* Auto in kanaal

NIEUW-WEERDINGE Vanmorgen vond er een aanrijding plaats op het Weerdingekanaal. Een 50-jarige man uit Musselkanaal reed met zijn auto over de Ertsstraat en verleende geen voorrang aan een 63-jarige man uit Tweede-Exloërmond. Een aanrijding volgde waarbij de 63-jarige bestuurder in het rechtsliggende kanaal terechtkwam. De auto zonk, maar de man en zijn inzittende konden op tijd uit de auto komen. De auto was totaal vernield.
Geen van de bestuurders had letsel opgelopen.


* Diefstal CV ketel

ASSEN Afgelopen nacht werd aan de Hulsthage een CV ketel gestolen uit een in aanbouwzijnd huis. De CV ketel was in een woning op de bovenste verdieping gelegd. Ook was de woning afgesloten. Vanmorgen bleek dat de CV ketel verdwenen was, zo ook een douchebak, een badmengkraan en een stortbak.
De schade wordt geschat op duizenden guldens.


* Diefstal uit schuur

RODEN Afgelopen nacht werd er aan De Doom ingebroken in een schuur. Gestolen werd een boormachine.


* Diefstal uit bedrijf

EMMEN Tussen vrijdag 7 december en woensdag 12 december is er bij een bedrijf aan de Pieter de Keyserstraat ingebroken. Gestolen werden 15 aluminium kozijnen en ongeveer 100 alu-profielen. De dader(s) hadden eerst het glas uit de kozijnen gehaald en hebben die vervolgens achtergelaten op het terrein. Vermoedelijk zijn ze binnengekomen via het hek. De goederen waren samen duizenden guldens waard.
---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe