CTB

Fundamenteel Special december 2001
Nieuwsbrief CTB Acquisitie

13 december 2001

Fundamenteel Special december 2001
In de december nieuwsbrief van Administratie en Advies besteden we alle aandacht aan fiscale en sociale actualiteiten die alle verband houden met de komende jaarwisseling.
Het betreft een aantal wijzigingsvoorstellen die ten tijde van het samenstellen nog door de Eerste Kamer moeten worden goedgekeurd (de Tweede Kamer zijn ze al gepasseerd).
Onderwerpen die u aantreft, zijn:

* Auto: volgend jaar via de BV of privé?

* (bestel)auto van de zaak / overgangsregeling voor woon-werkkilometers

* De gevolgen van het Wetsvoorstel verbetering poortwachter
* Beoordeling of een overgang naar de BV of een terugkeer uit de BV wenselijk is

Wilt u een exemplaar van deze nieuwsbrief ontvangen, stuur dan even een e-mail met uw adresgegevens en de vermelding "december special" naar info@ctb.nl en u ontvangt hem per ommegaande. Terug naar Inhoudsopgave

---

13 december 2001

Nieuwsbrief CTB Acquisitie
Vanaf deze week de is laatste nieuwsbrief van CTB Acquisitie beschikbaar. Belangrijkste onderwerp hierin is de nieuwe versie van Acquisitie die 100% web based is. Dat houdt in dat het pakket nu compleet geschikt is voor gebruik via intranet en via internet. Aan de ene kant geeft dit veel extra gebruikersgemak, maar ook aan de beheerskant brengt het een stuk eenvoud. Verder wordt er in de nieuwsbrief aandacht besteed aan een klant van AMS, NACAP (o.a. pijpleidingen) uit Eelde.

Wilt u een exemplaar van deze nieuwsbrief ontvangen, stuurt u dan even een e-mail met uw adresgegevens en de vermelding "acquisitie special" naar info@ctb.nl en u ontvangt hem per ommegaande. Terug naar Inhoudsopgave

---