Digitale Gemeente Houten

Reni Lubberdink lijsttrekker voor Houtens Belang!

donderdag 13 december 2001 - Bron: Houten Belang

Houtens Belang heeft haar kieslijst bekend gemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002.

Reni Lubberdink heeft voor de derde keer het lijsttrekkerschap van Houtens Belang aanvaard. Reni heeft bewezen dat de normen en waarden van Houtens Belang ook in de hectische dagelijkse politiek stand houden en dat dus pragmatisch besturen op basis van zakelijkheid en inhoudelijke argumenten uiteindelijk het meeste resultaat oplevert.

Ook deze keer is het Houtens Belang gelukt, naast een lijsttrekker van formaat, een kieslijst samen te stelen die klinkt als een klok.

Naast de gelouterde fractie-, en raadsleden hebben ook een aantal uiterst gemotiveerde en kundige inwoners van Houten zich beschikbaar gesteld om de belangen van de burgers te behartigen.

Het team van Houtens Belang staat garant voor kwaliteit en veel inzet. Met als uitgangspunt: "Wij staan voor de bewoners, wij luisteren naar u en daar mag u ons op aanspreken".

Eerste 10 kandidaten van de kieslijst van Houtens Belang zoals vastgesteld op de ledenvergadering van 12 december 2001.
1. Reni Lubberdink

2. Peter Musters

3. Adri van Os

4. Jantiene Nodelijk

5. Dick van Oostenbruggen

6. Miranda de Beer

7. Dorine Huissoon

8. Theo de Bruin

9. Wiebo Nauta

10. Peter Maarleveld

www.houtensbelang.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).