Libertel-Vodafone biedt in samenwerking met Emexus: Business SMS

Almere, 13 december 2001 Emexus brengt een nieuwe dienst op de markt: Business SMS (www.business-sms.nl). Hiermee kunnen ondernemers snel en eenvoudig grote aantallen SMS-berichten in één keer verzenden naar een groep relaties of werknemers. Emexus heeft voor deze dienst een samenwerking gesloten met mobiele operator Libertel-Vodafone, die deze dienst via haar 28 Business Points gaat aanbieden.

In een adresboek op het internet kunnen de 06-nummers en e-mailadressen van klanten worden vastgelegd en kan een SMS-bericht worden opgemaakt. Het bericht kan vervolgens aan het gehele adressenbestand tegelijk (of een selectie hiervan) worden verzonden, direct of op vooraf ingestelde (vaste) tijdstippen.

Frans van Hulle, mede-oprichter van Emexus: Business SMS is een zeer efficiënt communicatie-instrument met diverse mogelijkheden. Het kan bijvoorbeeld worden ingezet als intern communicatiemiddel, om collega s te informeren over een uitgestelde vergadering of over verkoopcijfers. Maar ook om relaties te informeren, zoals bijvoorbeeld een tandarts die zijn klanten een reminder stuurt voor de halfjaarlijkse controle.

Over Emexus Group B.V.
Emexus bedenkt, bouwt en beheert SMS-oplossingen voor bedrijven en biedt de nieuwste technologieën en diensten op dit gebied, variërend van reversed billing tot SMS-on-Demand. Het Emexus Platform heeft alle benodigde interfaces met telecom providers, databases en systemen en heeft een telecom operator-onafhankelijke infrastructuur. Emexus ontwikkelt daarnaast toepassingen op basis van spraaktechnologie (waaronder Voice Response) en PDA. Met producten zoals SMSroute en SMS-on-Demand biedt Emexus laagdrempelige oplossingen voor het MKB. Samenwerkingsverbanden met grote, leidende partijen en leveranciers garanderen diensten van een hoog professioneel niveau. Meer informatie is te vinden op www.emexus.com

Over Libertel-Vodafone
Libertel-Vodafone is het één na grootste mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. Vodafone heeft wereldwijd 96 miljoen klanten in 28 landen. Sinds 15 juni 1999 is Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.