Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Zoek.nl introduceert complete kerstsite

Na het geweldige succes van Sint.zoek.nl, introduceert Zoek.nl nu een gelijksoortige site voor het andere grote decemberfeest. Op http://Kerst.zoek.nl wordt een vervolg gegeven aan succesvolle en veelgebruikte diensten en de themasite is daarnaast voorzien van handige informatie en een leuke prijsvraag.

Zoek.nl houdt met http://Kerst.zoek.nl haar veel gebruikte lootjestrekker en gedichtengenerator in stand. De lootjestrekker is een makkelijke, veilige en kostenloze manier om online lootjes te trekken de verlanglijstjes onder de deelnemers in een pool te verspreiden. Met de gedichtengenerator is het vervolgens met een paar klikken een fluitje van een cent om een persoonlijk kerstgedicht te maken.

Daarnaast introduceert Zoek.nl nóg een leuke dienst op haar kerstsite: unieke kerstverhalen. Iedereen kan de hoofdrol spelen in één van de drie verhalen en dit, voorzien van een illustratie, printen om thuis of op school voor te lezen.

Zoek.nl Sneeuwbalspel
Met het unieke Sneeuwbal spel waant de internetter zich in een wit paradijs en kan er naar hartenlust met sneeuwballen worden gegooid. Aan het spel is een prijs gekoppeld: de beste en meest frequente spelers maken kans op de soundtrack van Harry Potter.

Kijk voor meer informatie op http://kerst.zoek.nl

Meer info is te verkrijgen bij Stephan Snoek, productmanager Zoek.nl: 038-4257077 of info@zoek.nl