SKYRADIO

Sky Radio is The Christmas Station

Sky Radio 100.7 FM is weer helemaal klaar voor de Kerstdagen.Van 10 tot en met 31 december rijdt de Sky Radio Kersttram weer in Amsterdam en Den Haag, helemaal opgetuigd als rijdende Kerstboom. Daarnaast zal het populaire radiostation traditiegetrouw tijdens de Kerstdagen The Christmas Station worden, met non stop Kerstsongs op 1e en 2e Kerstdag.

De inwoners van Amsterdam hebben de Sky Radio Kersttram al vier keer eerder rond kerst door hun binnenstad zien rijden. Voor de Hagenezen is dit het derde jaar dat de Kersttram door hun woonplaats rijdt. In Amsterdam laat Sky Radio deze bijzondere tram als lijn 4 rijden tussen het Centraal Station en het Station Rai. In Den Haag zal de tram op lijn 3 rijden, tussen Loosduinen en CS Leidschendam.

De Sky Radio Kersttram, die is opgetuigd met duizenden lampjes & dennentakjes en een heuse kerstmuts, zal niemand onopgemerkt voorbij kunnen gaan. Uiteraard zal ook het interieur van de tram de kerstsfeer uitstralen: Sky Radio zorgt er voor dat all your favourite Christmas songs uit de speakers klinken.

De Kerstmuziek is niet alleen in de Sky Radio Kersttram te horen, maar natuurlijk ook op
100.7 FM. Voor het dertiende jaar op een rij stemt Sky Radio de muziekprogrammering af op de kerstdagen. Afgelopen weekend is de kerst bij Sky Radio al begonnen met minstens drie kerstsongs per uur. In de loop van de komende twee weken wordt het aantal Kersthits langzaam opgevoerd en tijdens de Kerstdagen zal Sky Radio weer officieel 'The Christmas Station' zijn. Met oude en nieuwe kersthits van onder anderen Wham, Mariah Carey, Band Aid en Chris Rea is Sky Radio het kerststation bij uitstek!

Sky Radio 100.7 FM
Sky Radio 100.7 FM is met ruim 5 miljoen verschillende luisteraars per week al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.

13 dec 01 13:09