Ingezonden persbericht

Persbericht

BMC Software biedt betere veiligheid en systeembeheer voor klanten van COLT Telecom

AMSTERDAM -- 13 december 2001 ---- BMC Software, toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer, gaat op pan-Europees niveau samenwerken met COLT Telecom Group plc, één van Europa's toonaangevende leveranciers van oplossingen voor bedrijfsnetwerken en -applicaties. Binnen de voorwaarden van de overeenkomst gaat COLT gebruikmaken van BMC Software's systeembeheeroplossing PATROL, voor het monitoren van haar 18 Internet Solution Centres (ISCs) in Europa. Met behulp van PATROL kan COLT gegarandeerd de zeer hoge beschikbaarheid leveren die wordt vereist voor de huidige bedrijfskritische IT-systemen. Klanten van COLT profiteren van de overeenkomst via een reeks extra functies voor het beheer van hun hosted systemen.
Het netwerk van 18 COLT ISCs in Europa biedt zakelijke klanten een complete internetoplossing, van eenvoudige internettoegang tot monitoring en onderhoud van hardware en software voor internetapplicaties. De 'Internet Hosting' en
-'Housing'-diensten opereren volgens de hoogste standaards voor zeer verschillende, veeleisende en vooraanstaande klanten. "Wij leveren onze klanten bovengemiddelde servicekwaliteit en
-betrouwbaarheid", stelt Jon Erickson, Director of Engineering bij COLT. "Met behulp van de monitoring- en beheermogelijkheden van BMC's PATROL kunnen we de systemen van onze klanten 24 uur per dag beheren tegen lagere kosten." PATROL is een toonaangevende oplossing voor het monitoren en beheren van complexe, gedistribueerde systeemomgevingen. PATROL automatiseert het beheer van de infrastructuur, resulterend in meer controle en hogere kostenefficiency. Systeembeheerders worden op tijd gewaarschuwd voor potentiële problemen, waardoor downtime tot een minimum kan worden beperkt of zelfs voorkomen. De modulaire architectuur maakt PATROL tot een snel en eenvoudig te implementeren en aan te passen oplossing. COLT zal gebruikmaken van PATROL for Windows 2000 / Solaris / Oracle / MS-SQL-Server / Internet Services en PATROL Enterprise Manager (PEM).

Over PATROL
PATROL is een uitgebreide, geïntegreerde oplossing die de snelle inzet van geavanceerd service level management mogelijk maakt door middel van een proces dat uitgaat van voortdurende verbetering. Dit proces biedt klanten de mogelijkheid service te meten in termen van eindgebruiker-reactietijd met betrekking tot zakelijke transacties. Bovendien kunnen hiermee rapporten worden gepubliceerd met betrekking tot het voldoen aan service level agreements (SLAs) . Daarnaast biedt het de mogelijkheid tot geautomatiseerde diagnose van de belangrijkste oorzaken voor fouten en het voorspellen van de impact van bedrijfsveranderingen op de geleverde servicekwaliteit. Vanuit een enkele grafische console biedt PATROL gecentraliseerd beheer en hulp bij het pro-actief beheren van systemen, applicaties, databases en bronnen voor ondernemingen met e-business mogelijkheden.

Ingezonden persbericht