Ingezonden persbericht

Persbericht

Kerst 2001 wordt avontuurlijk en romantisch
Nederland slaat massaal aan het masseren

Capelle aan den IJssel, 13 december 2001 -- Onder water dineren en vervolgens een enorm heftige vrijpartij. Dat lijkt het ideale kerstkado voor de bezoekers van www.kadopagina.nl. De afgelopen weken bezochten meer dan 50.000 bezoekers de populaire kadosite. Het merendeel van de bezoekers koos voor deze twee opties. De verwachting is dat het bezoek de komende weken zal verdubbelen. Jim Advocaat: "Veel mensen zijn de komende dagen op zoek naar een origineel kado. De ideale plek daarvoor is www.kadopagina.nl, dé site voor kado-belevenissen. We bieden gerichte en originele kadotips aan, die variëren van een ballonvaart tot een wijncursus. Zoals het er nu naar uitziet wordt het dit jaar een avontuurlijke en romantische kerst", aldus Advocaat.

Erotisch dineren staat op een goede tweede plaats in de top 10 van meest opgevraagde kado's. Ballonvaren, een romantisch arrangement en parachutespringen volgen op korte afstand. Advocaat: "Opvallend is dat het met name avontuurlijke en romantische kado's zijn. Waarom juist deze categorie? Het geven van een boekenbon of CD is natuurlijk lang niet zo verrassend en origineel als de kado's die wij aanbieden. Men wil directe actie en warme romantiek. Het voordeel is dat men op de site 24 uur per dag kado-ideeën kan opdoen. De ervaring leert hoe moeilijk het is een origineel en persoonlijk kado te vinden. Wij verzinnen het voor de bezoekers. Het enige dat zij moeten doen, is kiezen."

Kado's die niks kosten
Een absolute topper op de site is de zogeheten Funbon. Bezoekers kunnen hiermee een persoonlijke kadobon samenstellen ter waarde van maar liefst 0 gulden. "Het is ongelooflijk om te zien hoeveel mensen er in Nederland kunnen masseren. Het is na een heftige vrijpartij de meest aangevraagde Funbon. In een paar weken tijd is Nederland massaal aan het masseren geslagen. Bovendien zijn een keer uitslapen, uitgebreid koken, ontbijt op bed en één dag geen ochtendhumeur populaire Funbonnen. Dat het dus een romantische, gezonde en gezellige kerst wordt is voor mij een feit."

Over Kadopagina.nl
Kadopagina.nl is een initiatief van Relanet uit Capelle aan den IJssel. Vanwege de meer dan 20 jaar ervaring in de kadobranche zal Kadopagina.nl zeker aansluiten bij de enorme vraag aan originele kadotips. "Kado's zijn nog steeds ontzettend populair in Nederland. De afgelopen weken hebben we gemerkt dat er vooral een grote behoefte is aan originele en persoonlijke kado's. Wij helpen de mensen die kado's te vinden, maar ook om ze te geven." Voor meer informatie: info@kadopagina.nl. Bedrijven kunnen zich aanmelden voor een vermelding op de site via www.kadopagina.nl/adverteren.asp.

///
Noot voor de redactie,