Politiebericht Oss 13-12-2001
Politiebericht district Maasland

VERLICHTINGSCONTROLE (Oss)

In Oss is woensdagavond op diverse plaatsen een verlichtingscontrole ge-houden. Zowel fietsers als automobilisten werden bekeurd voor het niet voe-ren van de juiste verlichting. In totaal waren er 12 bekeuringen. Vanmorgen, tussen 07.30 uur en 08.30 uur is op de Nieuwe Hescheweg in Oss de fietsverlichting van de schoolgaande jeugd gecontroleerd. Daarmee was het niet zo best gesteld. 23 jongeren zijn bekeurd. Bij het Gielekespad In Oss werden 15 scholieren bekeurd.

SNELHEIDSCONTROLE (Heeswijk Dinther)

In Heeswijk aan de Hoofdstraat heeft de politie donderdagochtend een snelheids-controle gehouden met radaraparatuur. Er waren 152 passanten en 10 opnames. Hoogst gemeten snelheid: 72 km per uur waar 50 is toegestaan. Ook werd er ge-controleerd aan de Brouwersstraat. Hier passeerden 325 voertuigen. Er werden42 opnames gemaakt. Hoogste snelheid: 85 km per uur. In Heesch werd eveneens gecontroleerd met de radarapparatuur. Er waren 366 passanten, er werden 46 opnames gemaakt. Hoogst gemeten snelheid: 82 km per uur.

VREEMDELINGENCONTROLE (Nuland)

In Nuland is op 13 december een vreemdelingencontrole gehouden. Bij een firma-aan de Industriestraat werden vier werknemers aangetroffen waarvan de nationali-teit en verblijfsrechterlijke positie niet kon worden achterhaald. De Vreemdelingen-dienst checkt of het hier illegale vreemdelingen betreft. De betrokkenen zullen wor-den gehoord.

AUTODIEFSTAL (Oss)

Vanmorgen, tussen 10.00 uur en 10.10 uur werd er vanaf de Joannes Zwijsenlaan in Oss een rode Volkswagen transporter met het kenteken VL-88-HZ gestolen.

AUTOINBRAAK (Oss)

Op woensdagavond is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Mo-zartlaan in Oss. De eigenaar vermist de autoradio-cdspeler alsmede wat gereed-schap.

INBRAAK (Oss)

Woensdagmiddag is er ingebroken in een woning aan de Vilderdijk in Oss. Er wer-den diverse gereedschapsmaterialen ontvreemd. De eigenaar had deze voorwerpen in de hal van zijn woning gelegd op de trap gelegd. Dit in verband met het schoon-maken van de bedrijfsbus. Hierbij had hij echter de voordeur op een kier laten staan.