PERSBERICHT - 27 NOVEMBER 2001

Persbijeenkomst VVV Benidorm in Kurhaus Scheveningen

Op donderdag 13 december 2001 organiseert Benidorm Servei Municipal de Turisme (de VVV van Benidorm) een persbijeenkomst voor de Nederlandse media in het Kurhaus in Scheveningen om 11.00 uur in de Kandinskyzaal nummer 3. De bijeenkomst wordt gevolgd door een lunch `nieuwe stijl' in de Kurzaal om 12.30 uur.

Een delegatie onder de leiding van burgemeester van Benidorm, de heer Vicente Pérez Devesa, en vertegenwoordigers van de VVV, de koepelhotelorganisatie HOSBEC en de koepelorganisatie van reisagenten AVIBE zullen u onder meer informeren over feiten en cijfers met betrekking tot het inkomend toerisme, het belang van de Nederlandse markt, het verschil tussen het zomer- en winterseizoen, nieuwe ontwikkelingen en plannen en het imago van de badplaats.

Namens de burgemeester van Benidorm heb ik het genoegen u voor de persbijeenkomst uit te nodigen. De organisatie van de persconferentie ligt in handen van het toeristisch communicatie-adviesburo Baltus Communications. Wij vragen u daarom dan ook vriendelijk uw reactie aan ondergetekende kenbaar te maken per e-mail: baltuscom@planet.nl.

Marcel Baltus