Ingezonden persbericht

HRM-only: Nieuwe doelgroepsite voor P&O-professionals

HAARLEM, 13-12-2001 -- De digtitale snelweg in arbeidsmarktcommunictaie en-promotie heeft vanaf vandaag voor P&O-gerelateerde banen een krachtig carrièreplatform erbij: HRM-only. De HRM-vacatures worden tevens ontsloten op PersoneelsNet Media en in het overig JobbingMall-netwerk. Maandelijks mogen de aanbieders van P&O-functies zich verheugen op zo'n 220.000 unieke bezoekers. Het platform telt reeds nu al 3.100 actuele cv-inschrijvingen.

Juist in een periode van negatieve berichten over vacature-sites heeft JobbingMall een nieuwe loot toegevoegd: HRM-Only. De lancering van HRM-Only valt samen met een samenwerkingsovereenkomst met PersoneelNet Media. Deze site, speciaal voor P&O-ers en managers, biedt naast praktische informatie en tools, nu ook interactieve vacatures waar men zijn cv kan laten matchen. De combinatie van beide sites geeft een hogere attentiewaarde aan P&O vacatures, en maakt het raadplegen van banen door P&O-ers en cv's door bedrijf of organisatie meer inhoudelijk.

De ingezette strategie van JobbingMall BV (1997) met betrekking tot differentiatie naar specifieke doelgroepen genereert een steeds fijnmaziger en groter bereik onder baanveranderaars en -aanbieders. Het Internet, wil het zich bewijzen als een vaste waarde in arbeidsmarktcommunicatie, zal moeten leiden tot een betere profilering van bedrijf en kandidaat. Te vaak blijkt dat men een beperkt inzicht heeft in de kwaliteit van de kanalen en beschikbare kandidaten. Onder meer met deze samenwerking worden op het terrein van webwerving duidelijkere en herkenbare afstemmingsplekken aangeboden.

JobbingMall B.V. Wouter Goede, Directeur Ernst Snijder, Marketing Directeur Tel.023-5101061 Fax. 071-5730401 Email: wouter@jobbingmall.nl of ernst@jobbingmall.nl www.hrmonly.nl www.jobbingmall.nl www.personeelsnet.nl/vacatures