Tower Technology en Authentica sluiten strategische overeenkomst

Samenwerking Towers WebCapture
en Authentica's NetRecall resulteert in eerste compleet geauthenticeerd internettransactiesysteem

Amsterdam, 13 december 2001

Tower Technology heeft een strategisch samenwerkingsverband gesloten met Authentica. Door de samenwerking ontstaat het eerste compleet geauthenticeerd internettransactiesysteem. De kwetsbaarheid van bedrijven die handel drijven via het internet, wordt daardoor sterk gereduceerd. Door de combinatie van Towers WebCapture en Authentica's NetRecall web content-beveiligingssoftware kunnen gebruikers webtransacties volledig en veilig registreren, vastleggen, opslaan en reproduceren, zonder gevaar voor aantasting van de integriteit van documenten of onbevoegde toegang of onjuiste distributie.

De samenwerking sluit geheel aan op de snelle
verschuiving van 'hard copy'-contracten en -overeenkomsten naar efficiëntere digitale webtransacties. Bedrijven kunnen nu voor het eerst ook volledig profiteren van de wetgeving op het gebied van digitale handtekeningen. Zij zijn nu in staat rechtsgeldige documenten en een bewijs van intentie en werkwijze te overleggen.

"De combinatie van WebCapture en NetRecall biedt
bedrijven die zakendoen via het internet dezelfde zekerheid als papieren documenten, tegen een fractie van de kosten, zonder vertragingen en met dezelfde integriteit. Onze samenwerking resulteert in uitstekende mogelijkheden voor het waarborgen van de authenticiteit en integriteit van webtransacties", zegt Lance Urbas, President en CEO van Authentica.

"WebCapture zorgt voor de
veilige opslag en reproductie van e-documenten en NetRecall zorgt voor de volledige bescherming van documenten tegen onbevoegde toegang en vervalsing", aldus Steve Naylor, Vice-President EMEA Marketing van Tower Technology.

WebCapture
WebCapture
verzamelt alle actieve webpagina's en levert zo een compleet visueel logboek van transacties: een 'audit trail' geschikt voor juridische validatie, klantenservice en het uitsluiten van discussies achteraf over de al dan niet correct bestelde of geleverde producten en diensten. Het is daarmee een essentieel instrument voor het succesvol inzetten van Customer Self-Service.
WebCapture voorziet organisaties van een complete set informatie voor elke afzonderlijke e-business-transactie. Elk data-element en elke pagina van de websessie met betrekking tot een transactie worden voorzien van een merkteken met datum en tijdstip, en opgeslagen in een beveiligde content repository. Deze informatie kan dan vervolgens in de juiste volgorde gereproduceerd worden om bedrijven en hun klanten te voorzien van tastbare en zichtbare bewijzen ten behoeve van eventuele
discussies.

NetRecall
NetRecall is de eerste en
nog enige oplossing die gebruikers de mogelijkheid biedt waardevolle web content te delen met andere gebruikers en actief te controleren wat anderen daarmee kunnen doen. Webpagina's worden individueel beschermd door middel van 128-bit encriptie en kunnen op elk willekeurig moment worden gereproduceerd of ingetrokken, ongeacht de plek op het internet waar ze zijn opgeslagen. Gebruikers kunnen per document nagaan wie documenten heeft ingezien, gelezen en/of uitgeprint. Door de combinatie met WebCapture kan eenduidige digitale routing worden uitgevoerd, zijn documenten beschermd tegen onbevoegde toegang, veranderingen, verspreiding en/of afdruk.

Tower Technology

Tower Technology is leverancier van oplossingen op het gebied van Transaction-Content Processing. Tower specialiseert zich daarbij in het ontwikkelen en inzetten van infrastructurele software voor het vastleggen, valideren en verwerken van e-business-transacties. Towers expertise op het gebied van e-business maakt het bedrijven mogelijk om nieuwe en bestaande bedrijfskritische applicaties efficiënter in te zetten via het web. De integratie van back-office-processen en al aanwezige gegevens met het web leidt tot hogere inkomsten, kortere transactietijden en lagere kosten. Tower Technology bedient klanten over de gehele wereld en staat bekend om het afleveren van projecten binnen de afgesproken tijd en het overeengekomen budget. Hoofdvestigingen van Tower Technology bevinden zich in Noord-Amerika, Europa en Australië. Meer informatie:
href="http://www.towertech.com">www.towertech.com
size=2>.

Authentica
Authentica, Inc. is een
belangrijk leverancier van informatiebeveiligingssoftware die bedrijven en organisaties verzekert van de bescherming van hun intellectuele eigendom en bedrijfsgevoelige informatie. Gebaseerd op de Active Rights Management-technologie, biedt Authentica een pakket producten als MailRecall, PageRecall en NetRecall. Gebruikers kunnen hiermee actief de toegangsrechten van de informatieontvangers controleren en beheren, waaronder het recht tot inzage, afdrukken, kopiëren en doorsturen. Authentica levert haar software aan de farmaceutische industrie, de juridische sector, de gezondheidszorg, de industrie en overheidsdiensten. Meer informatie:
href="http://www.authentica.com">www.authentica.com size=2>.

Voor meer informatie
Tower
Technology

Suzanne
Marwood

020-3012
265

href="mailto:suzannem@towertechnology.co.uk">suzannem@towertechnology.co.uk

Whizpr
Peter Sips
0317-410
483
tower@whizpr.nl

Embedded Content: clip_image001.gif: 00000001,79ab885e,00000000,00000000