Ingezonden persbericht


Seminar FileMaker en Macromedia
De Efteling, 13 december 2001

Utrecht, 26 november 2001 -- Op donderdag 13 december tonen FileMaker en Macromedia tijdens een gemeenschappelijk seminar hoe de FileMaker Pro Unlimited 5.5-database en Macromedia Dreamweaver UltraDev 4 samenwerken.

FileMaker Pro 5.5 Unlimited is zelfstandig geschikt voor webpublicatie van FileMaker Pro 5-databases. De uitvoer is nog aantrekkelijker te maken door de toevoeging van grafische Flash-elementen. Hiertoe is Macromedia Dreamweaver UltraDev 4 het ultieme ontwikkelgereedschap. Macromedia Dreamweaver UltraDev 4 maakt het mogelijk efficiënt internet-toepassingen te programmeren, visueel of tekstueel. Daarnaast is UltraDev 4 uniek omdat het zowel Sun Microsystems JavaServer Pages (JSP), ColdFusion Markup Language (CFML) als Microsoft Active Server Pages (ASP) kan produceren.

Combinatie van FileMaker Pro 5.5 met Macromedia Dreamweaver UltraDev 4 maakt dat ontwikkelaars eenvoudig geavanceerde én aantrekkelijk databasetoepassingen voor het web kunnen produceren.

Locatie en inschrijving
Het seminar vindt plaats van 09.30 uur tot 16.00 uur in de Efteling in Kaatsheuvel. De entree is gratis. Inschrijven kan via de website: www.datmoetikzien.nl of bellen naar (030) 241 33 23.

FileMaker
FileMaker is een toonaangevende leverancier in de snelgroeiende markt voor web-publishing- en werkgroepdatabases. Met behulp van FileMaker kunnen afdelingen en werkgroepen databases bouwen waarmee ze hun projecten coördineren en beheersen. De veelvuldig bekroonde FileMaker-software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor web-publishing en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl

Meer informatie:
FileMaker Benelux
Ive Defaix
ive@smp.nl
t: (030) 241 33 23

Lubbers & De Jong B.V.
Marije Verdouw
marije@l-dj.nl
t: (020) 421 05 65