Novem

?De markt is aan zet? voor Duurzame Energie in Nederland (DEN)

In opdracht van het ministerie van Economische Zaken voert Novem (Nederlandse Onderneming voor Energie en Milieu) onder het motto ?de markt is aan zet? de subsidieregeling Duurzame Energie in Nederland (DEN) uit. Op 13 december wordt in de Jaarbeurs in Utrecht een praktijkdag voor alle doelgroepen van het DEN-programma georganiseerd.

Markt inspireert markt

De praktijkdag is bedoeld dat de marktpartijen elkaar inspireren. Gedurende de dag is er de mogelijkheid om rond te lopen op de projectenmarkt. Verschillende marktpartijen laten daar aan andere marktpartijen zien wat voor een project zij hebben gerealiseerd of bedacht. Ook is er de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende workshops die afgestemd zijn op de verschillende doelgroepen, zoals bijvoorbeeld over de verschillende projectpartners of over de financiering van een project.

De praktijkdag zal plaatsvinden op donderdag 13 december 2001 in de Jaarbeurs (Beatrixgebouw) in Utrecht. Voor deze dag zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Informatie

Voor meer informatie over de praktijkdag of aanmelding kan men contact opnemen met:

Publimarket, telefoon 070-356 15 34, e-mail office@publimarket.nl

DEN

De Nederlandse Overheid heeft als doelstelling om in 2020 met behulp van duurzame energiebronnen in 10% van de Nederlandse energiebehoefte te voorzien. Novem helpt daarbij door in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken het programma Duurzame Energie in Nederland (DEN) uit te voeren.