Nederlands Uitgeversverbond

Op 13 december 2001 uitreiking Mercurs 2001 op het TijdschriftenGala in Event Centre, Aalsmeer

Nieuwe locatie voor uitreiking Mercurs 2001
Na drie jaar Huis ter Duin te Noordwijk, verhuist het TijdschriftenGala naar de TV-studios in Aalsmeer. Deze locatie biedt ons nog meer extras. Het TijdschriftenGala speelt zich af in verschillende zalen: in de speciale theaterzaal vindt de uitreiking van de Mercurs plaats. Zo staan de winnaars letterlijk nog meer in de spotlights. Na de uitreiking is er een diner en een swingend feest. Het uitgebreide Juryrapport verschijnt overigens ook dit jaar weer direct na de uitreiking. Het TijdschriftenGala kan met deze vernieuwde programma-opzet plaats bieden aan maximaal 600 gasten..

Roto Smeets verlengt Partnercontract
Wij zijn verheugd dat Roto Smeets voor het 4e achtereenvolgende jaar MercurPartner is van het Talent van het Jaar. Het Talent van het Jaar is, zoals Roto Smeets dat ziet, iemand die gericht is op innovatie, die creatief kan meedenken met actuele ontwikkelingen en daarin vooral boven de massa uitsteekt. Zij vinden dat dit beeld overeenkomt met de profielen van de potentiële kandidaten voor deze prijs.Roto Smeets ondersteunt graag de creativiteit van het bladen maken en uitgeven

Nieuwe voorzitter Werkgroep Mercurs
Nico van Zetten, directeur Audax Publishing, is de nieuwe voorzitter van de Werkgroep Mercurs.Hij leidt namens het bestuur van de Groep Publieks- en Opinietijdschriften van het Nederlands Uitgeversverbond alle inhoudelijke, organisatorische en publicitaire voorbereidingen. Samen met secretaris Harriët Schrier en Koos de Boer van VNU Tijdschriften stuurt hij het projectteam van Lenthe aan, de dienstverlener die voor de Groep Publieks- en Opinietijdschriften de uitreiking van de Mercurs op het TijdschriftenGala voorbereidt en organiseert.

www.mercurs.nl
Meer informatie over de Mercurs, de criteria,de jury s en jurering, MercurPartners en
het TijdschriftenGala,vindt u vanaf eind juni ook op de internetsite www.mercurs.nl