Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

VINDEN.NL LANCEERT VERNIEUWDE SITE

Amsterdam, 14 december 2001 - Vinden.NL lanceert vijf maanden na de overname door Quote Media haar vernieuwde site. Niet alleen is de layout verfrist en verbeterd, maar ook het zoeksysteem. Deze is ondermeer uitgebreid met nieuwe zoekmogelijkheden en diensten.

Vinden.NL biedt nu ook de mogelijkheid specifiek te zoeken naar Afbeeldingen/plaatjes, nieuwsberichten en videoclips/bestanden.

Daarnaast maakt Vinden.NL het zoeken en vinden op internet nu nog eenvoudiger en persoonlijker. Iedere internetgebruiker kan namelijk aangeven op welke manier de gevraagde zoekresultaten moeten worden weergegeven. Om handige zoekresultaten te onthouden, kunnen Vinden.NL-gebruikers tevens zoekopdrachten 30 dagen opslaan en bewaren. Ook is het mogelijk de opgeslagen zoekopdrachten direct aan een vriend of vriendin te mailen.

Jan-Willem Tusveld, oprichter en manager van Vinden.NL: "Met de vernieuwde site kunnen onze gebruikers veel sneller en overzichtelijker informatie vinden. Door het aanbieden van personalisatie en het opslaan van zoekresultaten denken we onze gebruikers iets extra's te bieden."

Algemene informatie:

Vinden.NL is de meest gebruikte meta-zoekmachine van Nederland en levert relevante zoekresultaten door middel van het combineren en analyseren van de beste zoekresultaten van verschillende zoekmachines. Vinden.NL is opgericht in 1998 door Jan-Willem Tusveld,en is sindsdien explosief gegroeid. In juni 2000 nam Reggeborgh Beheer een belang van 50% in vinden, sinds juni 2001 maakt vinden 100% deel uit van Quote Media Holding. Uitgever van de tijdschriften Quote, QPF, ELLE, ELLE Eten, ELLE Wonen, Santé, en diverse gidsen. Het bedrijf is tevens aandeelhouder van het muziekkanaal The Box. De Quote Media- uitgaven hebben een totaalbereik van 1,2 miljoen lezers per maand.

Voor meer informatie: (