Gemeente Lisse

WELZIJN

Slotmanifestatie Internationaal Jaar van Vrijwilligers Op 15 december a.s. vindt in het Gelredome in Arnhem de slotmanifestatie plaats van het Internationaal Jaar van Vrijwilligers 2001. Tijdens deze manifestatie wordt uiteraard veel aandacht geschonken aan het fenomeen vrijwilliger maar ook staan er optredens van wereldsterren op het programma.
Wij zijn van mening dat vrijwilligers uitermate belangrijk zijn voor de maatschappij. Zonder hen zouden talloze activiteiten niet meer kunnen plaatsvinden. Om onze waardering te uiten, hebben wij besloten medewerking te verlenen aan de slotmanifestatie door geld beschikbaar te stellen.

Meldt vrijwilligers aan!
Van het geld dat wij beschikbaar hebben gesteld, wordt een touringcar gehuurd waarmee 50 personen naar Arnhem kunnen worden vervoerd. Wij doen daarom een oproep aan verenigingen e.d. om vrijwilligers aan te melden voor de slotmanifestatie. Vrijwilligers worden dus in de gelegenheid gesteld om het evenement bij te wonen zonder zelf voor vervoer te hoeven zorgen of daarvoor te moeten betalen. Kent u vrijwilligers en wilt u niets liever dan ze in het zonnetje zetten, meld ze dan vóór 1 november a.s. schriftelijk aan bij de afdeling Onderwijs, Sport en Cultuur, postbus 200, 2160 AE Lisse. Bij meer dan 50 aanmeldingen vindt er een loting plaats.