SETCa : VAKBONDSACTIE IN DE HANDELSZAKEN VAN DE REGIO BRUSSEL-HALLE-VILVOORDE NAAR AANLEIDING VAN HET VERBREKEN VAN DE ONDERHANDELINGEN IN DE SECTOR

Brussel - Omwille van de verbreking van de onderhandelingen in de 3 paritaire comités van de Handelssector (grootdistributie 312-311-202), heeft de BBTK Brussel-Halle-Vilvoorde beslist, meerdere werkonderbrekingen te organiseren in verschillende winkels van de regio, en dit nog voor de nieuwe algemene staking op nationaal vlak die gepland is op zaterdag 15 december 2001.

Vandaag zullen de volgende winkels tot het middaguur gesloten zijn, en de werknemers, vergezeld door de Kerstman, zullen de klanten informeren en « peanuts » uitdelen.


-ROB (Woluwelaan).

-COLRUYT (Woluwelaan)

-DELHAIZE LE LION Flagey (Heninstraat)

De BBTK Brussel-Halle-Vilvoorde spoort de werkgevers aan, zo vlug mogelijk aan de onderhandelingstafel te komen zitten om een echte overeenkomst voor de sector af te sluiten.

Onze bond verontschuldigt zich alvast tegenover de klanten voor de ongemakken die ze dreigen te ondervinden bij de sluiting van de winkels.

ots original text: SETCa
Beschikbaar op internet: http://www.newsaktuell.be

Namens de BBTK
Jean-Marie FRISSEN,
Secretaris verantwoordelijk voor de Handelssector
GSM 0475/25.03.55.