Ingezonden persbericht


Persbericht

Zoetermeer, 13 december 2001

5 jaar SnowWorld Zoetermeer - opening 3e piste

In het weekend van 15 & 16 december viert SnowWorld Zoetermeer haar 5 jarige bestaan! SnowWorld heeft dit weekend twee redenen om feest te vieren. Op zaterdag 15 december wordt de nieuwe piste in gebruik genomen. Via een spectaculaire ijsgrot kunt u de 3e piste betreden. Een unieke kans om voor de eerste keer te skiën of te snowboarden op de kraakverse sneeuw van de nieuwe piste met een lengte van 210 meter!

Het dalingspercentage bedraagt ruim 20 %, waarmee SnowWorld de gevorderde wintersporter een fantastische uitdaging biedt. Met de opening van de 3e piste beschikt SnowWorld over 3 pistes en 8 liften. Voor kinderen, beginners, snowboarders en gevorderde wintersporters biedt SnowWorld met de 3 pistes veel ruimte en diverse faciliteiten zoals een permanent funpark en diverse schansen.

Met de komst van deze derde piste groeit SnowWorld uit tot een nog completer wintersportdorp. Ook aan de niet skiënde bezoekers is gedacht. Door enorme glazen wanden is het mogelijk alle 3 de pistes te bekijken.

Zaterdag en zondag viert SnowWorld haar 5 jarig bestaan met optredens van het bekende Auner Alpen Spektakel. Tevens maken alle bezoekers zaterdag en zondag bij aankoop van een uur vrij skiën of snowboarden kans op het winnen van een volledig verzorgde wintersportvakantie voor twee personen.

Op dinsdag 18 december zal ANWB Directeur de heer Van Woerkom samen met de Burgermeester van Zoetermeer de heer Van Leeuwen de nieuwe piste officieel openen.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Hendrik Franken via het telefoonnummer 079 3 202 403 of 06 286 00 227