Ingezonden persbericht

CD Uitreiking W *OX krijgt internationaal tintje

GRAVE, 06-12-2001 -- Net als zijn Amerikaanse voorbeeld Merle Haggard valt W *OX het meest op door zijn eenvoud en aangeboren talent. Hier houd de gelijkenis echter niet op want de stem van deze zanger komt heel dicht bij die van de originele artiest.De zanger uit Den Bosch is dan ook niet zo maar een artiest die andermans liedjes zingt, het beteft hier een tribute aan de legendarisch Amerikaanse zanger Merle Haggard.

Hij is dan ook méér dan een imitatie, zoveel méér dan alleen het zingen van repertoire van Merle Haggard. Dit Nederlandse boegbeeld van de authentieke country kruipt steeds weer in de huid van de countrylegende. Na vele jaren is dan nu een grote wens in vervulling gegaan. Namelijk een eigen album op te mogen nemen met een selectie uit het repertoire van zijn favoriete zanger. Starsound Productions Oss bood hem deze gelegenheid en het resultaat is vanaf 15 december voor iedereen te horen.

W *Ox zal deze avond namelijk een aantal songs van het album ten gehore brengen en de CD is uiteraard te koop. Ook zullen er een aantal nationale en internationale artiesten aanwezig zijn, w.o Doreen (NL), Amy-Lee Bennett (B) John Permenter (USA) Ted & Helen(NL) en Roxy (NL) De presentatie is in handen van Guy Weijers (B)

15 DECEMBER 2001 20.00 UUR

PALAZZO THEATER

MAASSTRAAT 12 GRAVE

ENTREE: FL.12,50

INFO: 02285-520052



Ingezonden persbericht