Gemeente Etten-Leur

Informatie-avond over speeltoestellen in wijk de Keen, fase 2 en wijziging speeltoestel aan Keensweg (fase 1)

In het uitwerkingsplan van fase 2 van wijk De Keen zijn vier locaties aangewezen die ingevuld dienen te worden als speelterrein. Op bijgaande tekening zijn deze aangegeven met een "S".

Voor deze locaties zijn nu speeltoestellen uitgezocht, waarbij wijkvereniging "Buurtbelang De Keen" het gemeentebestuur heeft geadviseerd. Bij de keuze is rekening gehouden met de leeftijden van de kinderen in de omgeving, maar ook is gekeken naar de spelmogelijkheden van en variatie in de toestellen, in relatie tot de reeds geplaatste toestellen in fase 1. Omdat blijkt dat het speelbootje aan de Keenseweg (fase 1) niet voldoet, is door de wijkvereni-ging een ander toestel voorgesteld.

Op maandag 17 december 2001 vindt er in activiteitencentrum Het Turfschip een informatie-avond plaats waarbij de keuzes worden gepresenteerd. De avond begint om 20.00 uur. Alle inwoners van wijk "De Keen" zijn van harte welkom. Na de informatie-avond liggen de plannen nog tot en met 21 december 2001 ter inzage in het gemeentehuis bij de sectie Openbaar Groen.

Voor een juist begrip wijzen wij u erop dat geen discussie meer mogelijk is over de aangewezen locaties.