Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-12-2001
Persberichten Eemland zuid, 09.00 uur

Man in de war

AMERSFOORT- Op maandagochtend werd een 21-jarige man uit Amersfoort aangehouden nadat hij overlast had veroorzaakt.

Omstreeks half drie werd de politie gewaarschuwd omdat de 21-jarige man veel overlast veroorzaakte bij een aantal woningen aan de Barchman Wuytierslaan. De man gooide zijn huisvuil naar buiten en verwonde zichzelf met een mes.

De man, die onder invloed van alcohol verkeerde en erg in de war was, werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Onderzoek wees uit dat hij ook nog enkele buitenspiegels van autos had vernield die stonden geparkeerd aan de Barchman Wuytierslaan.

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op zondagochtend werd een 34-jarige automobilist uit Amersfoort aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol een auto bestuurde. Politieagenten zagen de man rijden over de Verdistraat en controleerden hem. Op het bureau blies hij 1.70 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Hond dood na aanrijding

AMERSFOORT- Op zondagavond ontstond een aanrijding tussen een hond en een auto. Omstreeks half negen liep een hondeneigenaar met zijn hond over de Noordewierweg. In een onbewaakt ogenblik rende de hond hard de weg over. Een 23-jarige automobilist uit Amersfoort kon de hond niet meer ontwijken en een aanrijding volgde. De hond overleefde de aanrijding niet