Gerechtshof Amsterdam



Rol van de Ondernemingskamer voor week 51

Bron: Gerechtshof Amsterdam

Datum actualiteit: 17-12-2001

Gerechtshof te Amsterdam
Ondernemingskamer/Griffier

PERSBERICHT VAN DE ONDERNEMINGSKAMER

ROL VOOR WEEK 51 (17 TOT EN MET 21 DECEMBER) 2001

In week 51 van 2001 (17 tot en met 21 december 2001) zijn de volgende zaken ter terechtzitting van de Ondernemingskamer bepaald voor behandeling onderscheidenlijk voor uitspraak. Er dient echter rekening te worden gehouden met de mogelijkheid dat terechtzittingen geen doorgang vinden of dat een uitspraak niet plaatsvindt.

Maandag 17 december 2001:

10.00 uur: behandeling van het enquêteverzoek van P.C.M. Laan Castricum Beheer B.V. in Hola Indonesia B.V. te Castricum. De vennootschap heeft als doel het op de markt brengen van kant en klaar maaltijden onder de merknaam Lonnys;
13.00 uur: behandeling van het enquêteverzoek van W. Bouwmeester in Egbouw Holding B.V. en haar werkmaatschappijen te Purmerend. De groep oefent het elektrotechnisch installatiebedrijf uit; 15.00 uur: behandeling van het enquêteverzoek van European Telecommunications Holdings N.V. in Broadnet Holdings B.V. te Amsterdam. De vennootschap heeft als doel het op de markt brengen van mobiele telefonie door middel van breedband in Europa.

Dinsdag 18 december 2001:

10.00 uur: behandeling van het enquêteverzoek van F.A.M. Faas en andere aandeelhouders in AND International Publishers N.V. Rotterdam. De vennootschap levert geografische diensten aan het bedrijfsleven en aan particulieren. Haar aandelen zijn genoteerd aan de Amsterdamse Effectenbeurs Euronext N.V.

Donderdag 20 december 2001:

9.30 uur: uitspraak in de enquêtezaak van VEB c.s. tegen HBG N.V. te Rijswijk en Ballast Nedam N.V. te Amstelveen;
9.30 uur: uitspraak in de enquêtezaak van VEB c.s. tegen Vereenigde Ingenieursbureaux "VIBA" N.V. te Zoetermeer;
10.00 uur: behandeling van het enquêteverzoek van In Venture Capital B.V. in Elenses B.V. te Rotterdam. De vennootschap oefent het handels en ontwikkelingsbedrijf voor en via internet uit; 13.00 uur: behandeling van het enquêteverzoek van J.W. Booij in Omnifood B.V. te Oudewater. De vennootschap houdt zich bezig met de bereiding van zogeheten foodproducts;
15.00 uur: behandeling van het enquêteverzoek van P.J. van der Weijde Consulting B.V. in Engineering Systems International B.V. te Krimpen aan den IJssel. De vennootschap houdt zich bezig met import, export en vervaardiging van computersystemen voor de automobielindustrie

Aan te nemen valt dat op een nog nader te bepalen dag en uur van deze week een terechtzitting zal plaatsvinden in de enquêtezaak van Westfield Ltd tegen Rodamco North America N.V. Indien zulks het geval is volgt daaromtrent nader bericht.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer vinden telkens plaats in een der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht no 436 te Amsterdam.

U wordt ten slotte met klem verzocht af te zien van het telefonisch nader inwinnen van inlichtingen bij de Ondernemingskamer.

Mevrouw Mr A.K. van de Vorst-Glerum,
Mevrouw Mr C.Ch. Kok,
Griffiers van de Ondernemingskamer.