Ingezonden persbericht

Persbericht

Optimale communicatie integratie en archiveringsoplossing door samenwerking Topcall en Harbour Systems

Zaltbommel, december 2001 - - Harbour Systems Nederland B.V. en TOPCALL Nederland B.V. hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waardoor een totaaloplossing geleverd wordt op het gebied van Unified Communications. TOPCALL levert haar Communication Server ONE en Harbour Systems levert als officieel distributeur van Disc de CD/DVD library NSM6000 uit de NSM Storage lijn waarop de data gearchiveerd kan worden. De totaaloplossing zal geleverd worden door TOPCALL.

De TOPCALL Communication Server ONE is een Unified Communications platform. Dit is een oplossing, waarbij een organisatie de traditioneel gescheiden communicatiesystemen zoals onder andere e-mail, fax en SMS kan integreren in een flexibel, robuust en schaalbaar product, waarbij alle aspecten van elektronische berichten worden beheerd door één enkel systeem. De ONE architectuur is modulair opgebouwd om het hoogste niveau qua kwaliteit en betrouwbaarheid te bereiken en wordt ondersteund door een uitstekend service en support netwerk.

"Steeds meer bedrijven willen hun correspondentie via post, e-mail en fax gearchiveerd hebben in één systeem. Overvolle mailboxen, ordners vol papier en incomplete dossiers zijn veel managers een doorn in het oog en kosten veel tijd en geld. Dankzij de samenwerking met Harbour Systems kan TOPCALL nu een Unified Communications oplossing bieden, inclusief archivering op DVD", aldus commercieel directeur Henk Honders. "De systemen zijn perfect op elkaar afgestemd en al bij zo'n 50 klanten geïnstalleerd in Engeland en Duitsland, waar de samenwerking al langer loopt. Vooral banken, accountants- en advocatenkantoren beginnen bijvoorbeeld e-mail archivering heel serieus te nemen. Ook in Nederland merken we nu al dat er grote interesse is voor een centrale oplossing voor messaging en archivering."

Om de data te archiveren zal Harbour Systems de NSM6000 library leveren. Deze library heeft een maximum capaciteit van 5,7TB en is in verschillende uitvoeringen leverbaar; CD, CD-R, DVD-R en DVD-RAM. Verder beschikt het systeem over een Capacity Doubler mechanisme, waardoor ook dubbelzijdige media geïntegreerd kunnen worden en de prestatie en storage capaciteit per systeem worden vergroot. De NSM6000 is een model uit de NSM Serie. Uiteraard is het ook mogelijk om de Communication Server ONE te combineren met één van de andere modellen uit de NSM serie van Disc.

"Dankzij de uitstekende archiveringseigenschappen van de CD/DVD NSM library in combinatie met de toonaangevende message archive oplossing van TOPCALL geeft deze oplossing de toekomstige gebruikers een enorme voorsprong in accurate archivering", zegt Bert Antenne, Sales & Marketing Manager van Harbour Systems. "Wij streven ernaar om onze relaties op elk gebied van datacommunicatie en datastorage een optimale oplossing te bieden. Deze samenwerking met TOPCALL is daar een voorbeeld van."

TOPCALL Nederland B.V., Hogeweg 39, 5301 LJ Zaltbommel. Telefoon: 0418-570400,
fax: 0418-570401, e-mail: info@topcall.nl, website: www.topcall.nl.

Over Topcall Nederland B.V.:
TOPCALL is specialist in het leveren van totaaloplossingen voor berichtenverkeer en telefonie (fax, voicemail, CTI, e-mail en SMS). Al meer dan 12 jaar biedt TOPCALL Nederland producten en consultancy aan organisaties die de communicatie met de buitenwereld willen stroomlijnen en verbeteren. TOPCALL richt zich op de markt van logistieke applicaties, CRM-applicaties en kantoorautomatisering.

Over TOPCALL Communication Server ONE:
De TOPCALL Communication Server ONE is een toonaangevend Unified Communication Platform. De ONE architectuur is modulair opgebouwd en biedt daardoor het hoogste niveau kwaliteits- en systeemintegriteit, ondersteund door een hoogwaardig service- en supportnetwerk. Standaardoplossingen zijn beschikbaar voor Unified Messaging, Network and Enterprise Faxing, Mobile Messaging en CTI/IVR-toepassingen. De TOPCALL-oplossing biedt klanten - in 40 landen wereldwijd - de breedste keuze in klantspecifieke, bedrijfskritieke Unified Communications.

Over Harbour Systems Nederland B.V.:
De hoofdactiviteiten van Harbour Systems Nederland B.V. zijn gericht op de import en distributie van software en hardware op het gebied van intelligente dataopslag, datamanagement, databeveiliging, toegangsbeveiliging en netwerkproducten. Harbour Systems is een internationaal georiënteerde onderneming met het accent van haar activiteiten gericht op grote ondernemingen en wederverkopers in de Benelux.

Over Disc:
Disc ontwerpt en fabriceert een serie geavanceerde libraries die de hoogste betrouwbaarheid en kwaliteit garandeert. De storage oplossingen worden ontwikkeld en gefabriceerd in de ISO 9001-gecertificeerde hoofdvestiging van Disc in Milpitas, Californië. De dataopslag systemen van Disc variëren in capaciteit van 40GB tot en met 9,5TB.

Voor redactionele informatie of foto:
PB0901
Influx PR, Jakob Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,
fax: 055-3602661, e-mail: PRInflux@cs.com.