Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 17 december 2001

KAARTENHUIS START DUITSE WEBSITE
Vandaag start Kaartenhuis Internet Services een nieuwe Duitstalige website voor het versturen van gratis digitale ansichtkaarten. Op www.kartenhaus.com kan de bezoeker kiezen uit meer dan 40 rubrieken met vele honderden anischtkaarten. Met de kaarten kan desgewenst ook muziek worden meegestuurd. Bezoekers die een kaart aan meerdere personen tegelijk willen versturen kunnen een gratis adresboek aanvragen.

GROOTSTE NEDERLANDSE KAARTENSITE
Het Kartenhaus is een dienst van het Nederlandse 'Kaartenhuis Internet Services'. De website 'www.kaartenhuis.nl' is in 3 jaar tijd uitgegroeid tot de populairste e-card site van Nederland. Met miljoenen bezoekers per maand staat deze site, volgens onderzoeksbureau Multiscope, 15e op de ranglijst van drukstbezochte Nederlandstalige websites.

AUTONOME GROEI
In Nederland is de website volledig gegroeid door mond-op-mond en kaart-op-kaart-reclame. De uitgever vindt het een interessant experiment om te proberen om nu, 3 jaar later, hetzelfde in Duitsland te proberen. Als Het Kartenhaus aanslaat in Duitsland dan zullen meerdere Duitstalige medewerkers worden aangetrokken om optimale support te kunnen verlenen.