Ministerie van Justitie

17.12.01

Start website seksueel kindermisbruik

Vandaag is de website www.seksueelkindermisbruik.nl gestart. De website is een digitaal kenniscentrum voor organisaties (politie, gemeenten en hulpverlening) die actief zijn in de aanpak van seksueel misbruik van kinderen. Maar ook slachtoffers van seksueel misbruik kunnen op de website informatie vinden over lokale instanties die hulp kunnen bieden. De vandaag geopende website bevat het laatste nieuws, de agenda en recente publicaties over het thema seksueel kindermisbruik. Daarnaast is er informatie over de verschillende organisaties en projecten die zich in Nederland bezighouden met de aanpak van seksueel misbruik. Per project of organisatie wordt een korte beschrijving gegeven, inclusief (internet)adressen en telefoonnummers. Via www.seksueelkindermisbruik.nl kan men ook rechtstreeks doorlinken naar de sites van relevante organisaties.

De website is een initiatief van het ministerie van Justitie en maakt onderdeel uit van het Nationaal actieplan aanpak seksueel misbruik (NAPS).

Voor vragen of commentaar met betrekking tot de inhoud van deze pagina's kunt u terecht bij de Directie Voorlichting van Justitie, telefoon: (070) - 3706850,
email: voorlichting@best-dep.minjust.nl,
fax: (070) - 3707594

Laatst gewijzigd: 17-12-2001