Politiebericht Veno 17-12-2001
Mediabericht 17 december (16.45 uur)

ECHT - Diefstal oldtimer

ECHT - Vanaf de Swaantjesweg in Echt is in de nacht van zondag op maandag een oldtimer gestolen. Het betreft een blauwe bestelbus van het merk Ford Falcon, bouwjaar 1966. De waarde van de oldtimer bedraagt ongeveer 11.000 gulden.

VENLO - 625 bekeuringen bij snelheidscontrole

VENLO - Bij een snelheidscontrole op de Kaldenkerkerweg heeft de politie zaterdag 625 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1800 gecontroleerde voertuigen bedroeg 108 kilometer per uur waar maximaal 50 kilometer per uur is toegestaan.

WEERT - Verkeerscontrole

WEERT - Bij een verkeerscontrole op de Ringbaan Noord heeft de politie maandagmorgen 13 bestuurders bekeurd voor het rijden door rood licht. Verder is één fietser bekeurd voor het fietsen zonder licht.

ROERMOND - Snelheidscontrole

ROERMOND - Bij een snelheidscontrole op de Maastrichterweg en de Venloseweg heeft de politie zondagmiddag met behulp van een lasergun vier automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 kilometer per uur waar maximaal 50 kilometer per uur is toegestaan.

Regio - Verkeersongevallen door gladheid

VENRAY - Vanmorgen zijn er in de politieregio Limburg-Noord in de omgeving Venray rond 11.00 uur diverse aanrijdingen gebeurd door de gladheid. De aanrijdingen vonden plaats op de A-73 ter hoogte van Horst, de afrit van de A-73 bij Horst, de rijksweg in Blerick ter hoogte van de afslag Zaarderheike en de Europaweg in Venlo. Bij de aanrijdingen zijn totaal zeven personenautos beschadigd.

HORST Bij een aanrijding op de A73 zijn vanmorgen om 11.15 uur twee taxibestuurders licht gewond geraakt. Beiden liepen letsel aan het hoofd op en zijn voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis van Venray. De 30-jarige bestuurster uit Horst raakte met haar taxi in een slip door het gladde wegdek. Zij belandde met haar auto tegen de vangrail op de linker weghelft. De tweede taxibestuurder, een 57-jarige inwoner van Venray, zag de wagen stilstaan en remde af. Hierdoor raakte ook hij in een slip en kwam in botsing met de eerste wagen en de vangrail.