Politiebericht Oss 18-12-2001
Politiebericht district Maasland

SNELHEIDSCONTROLE, Oss

Maandagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Wethouder van Eschstraat in Oss. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, werden 375 voertuigen gecontroleerd. Hiervan werden er 27 bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogste snelheid was 75 km/u.

GETUIGEN GEZOCHT VAN VECHTPARTIJEN, Oss

Zondagmiddag zijn een 25-jarige man uit Oss en een 24-jarige man uit Velp aangehouden. Ze waren betrokkenen geweest bij een vechtpartij op de Orseleindstraat in Oss, waarbij twee personen gewond raakten. Uit het onderzoek is gebleken, dat vermoedelijk het aangehouden tweetal kort voor of na die vechtpartij betrokken is geweest bij een schermutseling met een voetganger op de Oude Li-therweg in Oss. De twee voorvallen vonden plaats tussen 16.00 en 16.30 uur. De politie is op zoek naar deze voetganger en naar getuigen van de twee voorvallen. De politie Maasland is te bereiken op telefoonnummer 0900-8844.

ZAKKENROLLEN, Oss

Dinsdagmorgen heeft een 66-jarige vrouw uit Oss aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee. De vrouw was boodschappen aan het doen in het centrum van Oss. Toen ze op de markt iets wilde betalen, bemerkte ze dat haar portemonnee uit haar schoudertas was ge-stolen.