Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

EFM Software lanceert Bizzscore Enterprise Edition bij CZ Groep Nieuw platform biedt zorgverzekeraar stuurinformatie voor optimale samenwerking en efficiency

Rotterdam, 19 december 2001 - EFM Software, de Nederlandse ontwikkelaar van de standaard software Bizzscore, introduceert vandaag Bizzscore Enterprise Edition bij zorgverzekeraar CZ Groep. Deze Bizzscore Enterprise Edition stelt de CZ Groep als eerste in staat om organisatiebreed, snel en efficiënt balanced scorecards aan het management ter beschikking te stellen.

Bizzscore is een menugestuurde windowsapplicatie die voor verschillende organisatie-onderdelen (in onderlinge samenhang) op scorecards de behaalde scores (actuals) van bedrijfskritische indicatoren, de Key Performance Indicators (KPI's), vergelijkt met de geambieerde scores (targets). Deze scores en vergelijkingen worden overzichtelijk en aantrekkelijk gepresenteerd aan het management, analyses worden ter beschikking gesteld om relaties tussen èn oorzaken achter afwijkingen te achterhalen, en rapportage- en communicatietools worden geboden om managers in staat te stellen corrigerende acties te initiëren, te volgen en bij te sturen. De Bizzscore Standard Edition wordt al ingezet door meer dan 200 organisaties waaronder Delta Lloyd Nuts Ohra, Hewlett Packard, Libertel, Robeco, en Stork.

De nieuwe Enterprise Edition van Bizzscore integreert de Bizzscore-applicatie met databasesystemen welke middels OLE DB benaderd worden, zoals IBM DB2, Oracle, Microsoft SQL Server en Sybase. Ruwe data worden uit deze databases opgehaald, waarna Bizzscore in het bewuste Database Management System (DBMS) de gegevens omrekent naar de scores per organisatie-eenheid.

EFM Software is een Rotterdams softwarehuis dat sinds 1994 standaardpakketten op het gebied van managementinformatie ontwerpt en ontwikkelt. Hierbij staat ondersteuning voor betere besluitvorming centraal. Meer informatie over het bedrijf en de software van EFM is te vinden op http://www.efmsoftware.com

EFM Software B.V.
Ungerplein 2-17
3033 BR Rotterdam
tel +31 10 243 02 52
fax +31 10 243 02 04
www.efmsoftware.com