Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Ben ondertekent overeenkomst voor nieuw hoofdkantoor in Den Haag

Den Haag, 20 december 2001

Ben heeft het startsein gegeven voor de realisatie van een nieuw hoofdkantoor in het Laakhavengebied te Den Haag. Met de ondertekening van de huurovereenkomst tussen Ben en Fortis Vastgoed Ontwikkeling NV is een definitieve keuze gemaakt voor nieuwbouw. Het nieuwe hoofdkantoor, een initiatief van Centacon BV, bestaat uit 8 afzonderlijke gebouwen die door een glazen overkapping met elkaar verbonden worden, waardoor een karakteristiek atrium ontstaat. Ben verwacht, op basis van de ingediende bouwaanvraag, dat de bouw aan de Waldorpstraat in Den Haag voorjaar 2002 zal starten

Ben begon in 1998 met zo'n 30 medewerkers in het Laakpoort gebouw in Den Haag. Inmiddels telt Ben ruim 1.300 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Den Haag, een Call Center in Breda en een verkooporganisatie in Meppel. Ben zocht al enige tijd naar een geschikte locatie in Den Haag. De nieuwe locatie omvat ca. 33.000 m2.

De eerste medewerkers zullen medio 2003 verhuizen naar het nieuwe hoofdkantoor. adviseerde Ben Jones Lange Lasalle in dit traject. De ontwikkelingscombinatie Fortis Vastgoed Ontwikkeling N.V. - Centacon BV heeft in samenwerking met Jones Lang LaSalle een concept ontwikkeld dat aansluit bij de filosofie en wensen van Ben en garant staat voor een kwaliteit en flexibiliteit.

Over Ben

Ben Nederland B.V. is een aanbieder van persoonlijke communicatie. De aandeelhouders zijn T-Mobile International (50% minus 1 aandeel) en Belgacom en TDC (samen 50% plus 1 aandeel). Ben heeft inmiddels 1.090.000 actieve klanten. Ben is de derde aanbieder van Nederland in belminuten en mobiel dataverkeer. Ben biedt producten aan voor zowel privé als zakelijk gebruik. Met het verkrijgen van een UMTS-licentie heeft Ben een belangrijke stap gezet op weg naar de derde generatie mobiele communicatie. Ben klanten kunnen bellen in 56 landen, waaronder de belangrijkste vakantielanden.