NMBS

18/12/01

Mogelijke verstoring van het Eurostar treinverkeer van donderdag 20 tot en met zondag 23 december 2001

Door een stakingsactie van de Engelse Train Managers op de Eurostar-treinen op 21 december en de treinbestuurders van de SNCF van het depot van Rijsel, van donderdag 20 tot en met zondag 23 december, kan het Eurostar-treinverkeer verstoord worden.

De meeste treinen zouden normaal moeten rijden, ook de Eurostars naar Disneyland Parijs en de 'Skitreinen' naar Bourg-St.-Maurice. Toch moeten de reizigers rekening houden met mogelijke storingen.

De reizigers wordt gevraagd om volgens de normale procedure in te checken (dus 20 minuten voor vertrek). Indien het nodig zou blijken, wordt hen een plaats in een van de volgende treinen gereserveerd.

De reizigers die hun tickets zouden wensen in te ruilen, kunnen zich daarvoor wenden tot de loketten in de stations waar internationale vervoerbewijzen worden afgeleverd, of ze kunnen telefoneren naar het nummer 02/528.28.28. In Engeland kunnen tickets worden omgeruild in de stations Waterloo International of Ashford, of telefonisch op 0807/186.186.

Reizigers die een volledige terugbetaling van hun tickets wensen, kunnen terecht aan de loketten van de stations waar internationale vervoerbewijzen verkocht worden.

© 2001 NMBS