Politiebericht Venlo 20-12-2001
Mediaberichten donderdag 20 december 2001 / 12:00 uur

VENRAY: Gewonde bij verkeersongeval

VENRAY Bij een verkeersongeval op de Merseloseweg is woensdagavond kort na negen uur een inwoonster van Venray (leeftijd niet bekend) gewond geraakt. Het meisje is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Venlo; over haar gezondheidstoestand is niets bekend.

Het ongeval gebeurde toen het meisje samen met haar 17-jarig zusje via een zebrapad de Merseloseweg wilde oversteken. Toen een personenauto naderde, bestuurd door een 22-jarige man uit Venray, bleef het 17-jarige meisje staan en probeerde haar zusje nog de overkant te bereiken. Daarbij werd ze geschept door de auto.

TEGELEN: 44 PVs snelheidscontrole

TEGELEN Bij een snelheidscontrole op de Industriestraat zijn woensdagmiddag tussen half vijf en half zeven 44 automobilisten bekeurd omdat ze harder reden dan de toegestane 50 km/u. Tijdens de actie werden 1.034 passerende voertuig op snelheid gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 79 km/u.

SWALMEN: Gewonde bij aanrijding

SWALMEN Bij een verkeersongeval op Maalbroek is woensdagavond rond zeven uur een 28-jarige automobilist uit Swalmen gewond geraakt. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Roermond.

Het ongeval gebeurde toen een autobus, bestuurd door een 45-jarige Roermondenaar, en de auto van het slachtoffer elkaar tegemoetkwamen op de smalle weg van Maalbroek. Waarschijnlijk hebben de autobus en de auto elkaar geraakt, waarna de Swalmenaar de macht over het stuur verloor en van de weg raakte. In een weiland kwam de auto tot stilstand. De auto werd daarbij zodanig beschadigd, dat de bestuurder bekneld raakte en door de brandweer uit het wrak moest worden bevrijd.