Ingezonden persbericht


Prijsverlaging alleen mogelijk op internet

Precies een jaar na haar start als Application Service Provider met administratieve software voor het MKB is het Amsterdamse bedrijf 7x24.nl in staat internetboekhouden nog voordeliger te maken. Nu het concept van boekhouden via internet zich heeft bewezen en haar plaats in de markt heeft gevonden, staat 7x24.nl op de keuzelijstjes van ondernemers die boekhoudsoftware gaan aanschaffen of vernieuwen. Met de introductie - vandaag - van het nieuwe jaarabonnement voor boekhouden ad ¤ 175,- ex BTW per jaar heeft 7x24.nl een hele nieuwe prijs in de markt gezet. Dit is een all-in prijs, er komt geen geld bij voor garantie, updates, nieuwe versies of helplijn! Het gaat om een zeer professioneel pakket met uitgebreide mogelijkheden. Naast de lage prijs is het voordeel van internetboekhouden dat men locatie-onafhankelijk kan werken, dat men de accountant kosteloos over de schouder kan laten meekijken via een eigen wachtwoord, dat men geen backups meer hoeft te maken, en nooit meer nieuwe software hoeft te installeren.

Voordelen voor 7x24.nl van het aanbieden van software via internet zijn o.m. het directe contact met de eindgebruiker, de mogelijkheid om de software te onderhouden zonder dat de gebruikers het merken, en geen kosten voor verpakking, distributie en dealers. Zo kan alleen een Application Service Provider boekhouden zo voordelig aanbieden.

Deze prijsverlaging komt op een cruciaal moment zo vlak voor de jaarwisseling. In deze periode besluiten namelijk veel ondernemers, of over de eerste aanschaf van boekhoudsoftware, of over de vervanging van bestaande software. Uit onderzoek blijkt dat het bij die vervanging dit jaar weer om meer ontevreden Exact-gebruikers gaat. De software van 7x24.nl wordt qua functionaliteit vergeleken met die van Exact. Door het ASP-model is de kwaliteit van de software van 7x24.nl echter veel beter en worden eventuele fouten binnen een uur opgelost.

"Met deze sensationele prijsverlaging verwacht ik dat we de eerste maanden van het nieuwe jaar enkele honderden nieuwe klanten mogen verwelkomen" zegt Hans van Heertum, de oprichter/directeur van 7x24.nl, "die we allemaal met plezier uit zullen leggen dat werken via internet absoluut veilig is gebleken, en dat men op elk gewenst moment de eigen bestanden in kan lezen in alle mogelijke andere applicaties, en men dus nooit alleen van ons afhankelijk is."

www.7x24.nl