SKYRADIO

Sky Radio bestgewaardeerde radiostation

KERSTRAPPORT ADFORMATIE 2001:

Elk jaar is het weer spannend: hoe worden de media-exploitanten beoordeeld in het zogeheten Adformatie Kerstrapport. Onderzoeksbureau Interview-NSS heeft ook dit jaar in opdracht van het reclamevakblad Adformatie de verschillende media-exploitanten onderzocht door mediaplanners en adverteerders telefonisch te ondervragen.

Al jaren beoordeelt de reclamewereld Sky Radio 100.7 FM als beste van alle radio- exploitanten. Met een gemiddeld rapportcijfer van 7,2 voert Sky Radio ook dit jaar de lijst aan. Algemeen Directeur Ton Lathouwers van Sky Radio is zeer tevreden: 'In een jaar waar alles volgens de pers leek te draaien om de frequentieveiling, scoort Sky Radio bij onze relaties als vanouds fantastisch. Dit is geweldig nieuws en een uitdaging voor 2002 om de nummer 1 positie ook op de zakelijke markt verder uit te bouwen', aldus Ton Lathouwers.

Rapportcijfer Top 5 beoordeling radio-exploitanten 2001 door mediaplanners/adverteerders:


1. Sky Radio 100.7 FM 7,2
2. Radio 538 7,1
3. Ster 7,1
4. IP 7,0


5. Arrow Classic Rock Radio 6,9
Bron: Adformatie/Interview-NSS december 2001

In de totale uitkomst van het eindejaarsonderzoek van Adformatie en Interview/NSS naar het corporate imago van alle media-exploitanten staat Sky Radio op een vijfde plaats.