Politiebericht Cuijk 20-12-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

MAN AANGEHOUDEN VOOR INBRAAK AUTO, Boxmeer

Woensdagavond is een 26-jarige man uit Nijmegen aangehouden. De man op aan-wijzing van getuigen worden aangehouden. Even eerder had hij ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Wim de Korverstraat in Boxmeer. Getuigen had-den dit gezien en doorgegeven aan de politie. Aan de hand van de beschrijving kon de man in de omgeving van het station worden aangehouden. De gestolen autora-dio-cdspeler had de man nog bij zich. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

AANHANGWAGEN GESTOLEN, Cuijk

Woensdag is vanaf het Hulsbos in Cuijk een grijze Atec aanhangwagen gestolen. De aanhangwagen die een open laadbak heeft, heeft een waarde van ongeveer fl. 4000,- ( 1815).

AUTO GESTOLEN, Grave

In de nacht van woensdag op donderdag is vanaf de van der Nootstraat in Grave een blauwe Opel Kadett gestolen. Het kenteken van de auto is SK-51-HS.

INBRAAK AUTO

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan Kleefkruid in Cuijk. Van de auto werden twee ruiten vernield. De hoeden-plank, met daarin twee speakers, werd gestolen. In dezelfde nacht is ook ingebroken in een drietal auto`s in Grave. Auto`s geparkeerd aan de Quaylaan, Riemsdijcklaan en Burgemeester Raaymakerslaan werden open-gebroken. Autoradio`s en cd`s werden gestolen.