Ingezonden persbericht


Persbericht

LeasePlan rijdt mee in de rally Parijs-Dakar
Herman Vaanholt en Dries Veen vertegenwoordigen
LeasePlan Nederland

Almere, 14 december 2001 LeasePlan Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de beroemde Parijs-Dakar rally en wordt vertegenwoordigd door Herman Vaanholt en Dries Veen. De rally start op 28 december 2001 in Aras (Frankrijk) en eindigt 13 januari 2002 in Dakar. Vaanholt en Veen rijden mee in de klasse 'LeasePlan Toyota Trophy'.

LeasePlan Toyota Trophy
De beroemde rally Parijs-Dakar bestaat al ruim twintig jaar. Sinds het jaar 2000 maakt de LeasePlan Toyota Trophy er deel van uit. Een zestiental Toyota Landcruisers strijden tegen elkaar voor de LeasePlan Toyota Trophy en tegelijkertijd voor een plaats in het eindklassement van de Parijs-Dakar.


Deelname LeasePlan Nederland
Berno Kleinherenbrink (Algemeen Directeur): "LeasePlan Nederland mocht dit jaar niet ontbreken in de strijd om de LeasePlan Toyota Trophy. Bij de keuze van onze sponsoring zoeken wij altijd uitingen die aansluiten bij ons product. Mobiliteit en het zoeken van nieuwe wegen kenmerken ook de Parijs-Dakar rally. We wensen de coureurs heel veel succes en we volgen ze dagelijks met veel spanning!"


Deelname Herman Vaanholt en Dries Veen
De coureurs gaan een strijd aan tegen de elementen van de natuur. Vaanholt en Veen: "We doen niet mee om te winnen. We zijn geen profs. We zien onszelf als gewone (zaken) mannen met een grote liefde voor auto's en autosport. Dat is onze motivatie om mee te doen aan Paris-Dakar!"

Dagelijks verslag
De LeasePlan rallyauto wordt op 20 december bij LeasePlan in Almere onthult. Tijdens de race wordt het dagelijkse verslag door de coureurs online gepubliceerd op de internetsite van LeasePlan: www.leaseplan.nl.