Euronext Brussels

Persberichten - 20/12/2001

Dexia - Martine Decamps voorgedragen als ondervoorzitter van het directiecomité van Dexia Bank.

Martine Decamps voorgedragen als ondervoorzitter van het directiecomité van Dexia Bank.

Axel Miller wordt belast met het integratieproces van Dexia Bank en Artesia.

Dirk Bruneel stuurt voltijds Dexia Financial Markets op groepsniveau.

Martine Decamps wordt voorgedragen als ondervoorzitter van het directiecomité van Dexia Bank. Ze is verantwoordelijk voor de afdelingen HRM, planning en beheerscontrole, accounting, fiscaliteit en research.

Axel Miller wordt, naast zijn functies van General Counsel, belast met het integratieproces van Dexia Bank en Artesia onder supervisie van Luc Onclin, voorzitter van de directiecomités van Dexia Bank en Artesia.

In die hoedanigheid wordt hij op 6 februari 2002 aan de bevoegde overheid en aan de raad van bestuur van Dexia Bank voorgedragen als lid van het directiecomité van Dexia Bank. Hij wordt eveneens bevoegd voor juridische aangelegenheden en de afdeling participaties van de bank.

Dirk Bruneel, lid van het uitvoerend comité van Dexia, verlaat het directiecomité van Dexia Bank en zal zich met ingang van 1 januari 2002 voltijds toeleggen op het sturen van de activiteiten inzake financiële markten van de diverse entiteiten van de Groep die zijn samengebracht in Dexia Financial Markets.

Martine Decamps is 52 jaar en behaalde het diploma handelsingenieur aan de Université Libre de Bruxelles Solvay. Ze trad in dienst bij het Gemeentekrediet (nu Dexia Bank) in 1973. Ze was verantwoordelijk voor de afdelingen planning, research en ontwikkeling, interne en beheersaudit, vooraleer directeur van de financiële sector en vervolgens van de strategische planning te worden. In 1993 trad ze toe tot het directiecomité van het Gemeentekrediet. Sinds augustus 2001 is ze lid van het directiecomité van BACOB en Artesia BC.

Axel Miller is 36 jaar en werd licentiaat rechten aan de Université Libre de Bruxelles. Hij begon zijn loopbaan in 1987 als medewerker bij het kantoor Simont & Simont. In september 1990 stapte hij over naar het kantoor Davis Polk & Wardwell, eerst in New York en nadien in Parijs. In januari 1991 werd hij toegelaten aan de balie van Brussel. In december 1991 werd hij medewerker bij het kantoor Stibbe Simont Monahan Duhot in Brussel. In 1996 werd hij er vennoot, lid van het rekruteringscomité en vervolgens van het directiecomité. In mei 1999 werd hij vennoot van Clifford Chance in Brussel. Sinds 2 mei 2001 is hij lid van het uitvoerend comité van de groep Dexia en neemt hij de functies van General Counsel waar. Dirk Bruneel is 51 jaar en behaalde het diploma economische wetenschappen aan de Universiteit Gent. Hij startte zijn carrière bij de dienst economische studies van de ASLK en werd er in 1992 benoemd tot lid van het directiecomité. Kort nadien trad hij toe tot het directiecomité van BACOB, waarvan hij in 1995 voorzitter werd. Sedert augustus 2001 is hij lid van het directiecomité van Dexia Bank en lid van het uitvoerend comité van de Groep. Hij coördineert de activiteiten van de Groep op de kapitaalmarkten.

Bron: Dexia
Provider: Euronext Brussels