Ingezonden persbericht

Jobdevil.nl geeft werkgevers bemiddelingskosten terug

GELDERMALSEN, 21-12-2001 -- Jobdevil.nl heeft middels slimme afspraken met werving- en selectiebureau's een formule ontwikkeld waarmee de werkgever forse besparingen kan realiseren.

Jobdevil.nl ziet er op het eerste oog uit als een gewone banenbank. Maar in plaats van het louter afbeelden van vacatures of CV's met een zoekrobot werkt Jobdevil.nl aan actieve bemiddeling. Men is er namelijk van overtuigd dat een bemiddelaar veel betere resultaten boekt dan een web robot. "Zie een robot nog maar eens iemand losweken die helemaal niet van plan is te solliciteren," aldus de site. Voor deze werkwijze heeft Jobdevil.nl samenwerkingsverbanden met werving- en selectiebureau's. Voor iedere branche zijn één of meer gespecialiseerde bureau's ingeschakeld. Een bureau dat zich specialiseert in financiële functies spreekt tenslotte een heel andere taal dan een P&O-bureau.

In twee maanden tijd heeft de site honderden CV's en opdrachtgevers ingeschreven. Dit is meer dan "gewone" werving- en selectiebureau's bereiken, zeker startende. Het is dus duidelijk dat de formule krachtig werkt en daarom schenkt Jobdevil.nl keiharde euro's terug aan de opdrachtgevers. Dat werkt als volgt.

Een werkgever kan op de site twee wegen bewandelen: gratis een vacature plaatsen of reageren op een CV. Een aangesloten werving- en selectiebureau gaat daarmee aan de slag op traditionele wijze. Meestal is dat dus op basis van no cure no pay en als de vacature is vervuld ontvangt de werkgever een factuur. Vervolgens kan de werkgever 10% van deze factuur declareren bij Jobdevil.nl (met een maximum van EUR 1000,-).

Voor meer informatie: http://www.jobdevil.nl



Ingezonden persbericht