Beers Bedrijfsauto

Scania en Beers op de Bedrijfsauto-RAI 2002

---

21/12/2001
Tijdens de komende Bedrijfsauto-RAI 2002 zijn BEERS en SCANIA vertegenwoordigd op de bekende locatie in de Europahal. Op stand
01.004, met een omvang van ca. 1.500 m², wordt een representatieve selectie getoond van het modellenaanbod van SCANIA voor de Europese markt. Het inmiddels bekende modulaire concept dat SCANIA hanteert stelt haar in staat om met het minste aantal componenten voor iedere individuele klant één of meerdere maatwerk chassis te specificeren. Tijdens de komende Bedrijfsauto-RAI zullen opnieuw een aantal aanvullingen en uitbreidingen op het programma getoon worden. Daarnaast presenteert SCANIA met Infotronics de nieuwste praktijkgerichte toepassingen in het kader van truck-IT.

Beers: Full Service Provider
Beers Bedrijfsauto maakt sinds de overname door Scania in januari van dit jaar deel uit van het Europese Scania Commercial System. De eigen dealerorganisatie bestaat per 1 januari 2002, na de overname van Diesel Service Nijmegen, uit 38 vestigingen. Na de overname van de Duitse dealerorganisatie van BEERS door importeur Scania Deutschland (zie separaat persbericht) richt BEERS zich weer volledig op de Nederlandse markt. Met de uitbreiding van de service-activiteiten op het gebied van truck-IT profileert BEERS zich nog sterker als Full Service Provider. Dit betekent dat de klant bij BEERS terecht kan voor een zeer volledig pakket ondersteunende diensten zoals leasing en financiering via de eigen maatschappij Bezoma en verzekeringen via de eigen dochter Beers Verzekeringen. Maar ook voor zaken als truck-IT, reparatie- en/of onderhoudscontracten, trucktraining, verhuur, etc. is de Beers Accountmanager de vanzelfsprekende gesprekspartner.