ECONCERN

Nieuwe internet site beldezon

Utrecht, 21 December 2001

Nieuwe internet site beldezon

Subsidiewijzer zonne-energie gelanceerd

Op de kortste dag van het jaar, 21 december, lanceert beldezon.nl haar nieuwe website www.beldezon.nl. Nu de dagen weer gaan lengen kunnen particulieren voor het eerst via internet uitzoeken wat het meest geschikte zonne-energiesysteem voor hun woning is. Ook krijgen ze informatie over de kosten en welke subsidies er in hun woonplaats mogelijk zijn.

www.beldezon.nl
Energie-besparing gaat ons allemaal aan. Het gebruik van de gratis energie van de zon sluit hierbij prima aan. De overheid stimuleert het nemen van maatregelen waarmee energie bespaard kan worden door middel van subsidies. In veel gevallen krijgt de consument nog extra subsidie van het energiebedrijf. Mooie meevallers bij het gratis opwekken van energie.
Op de beldezon-site is alle informatie terug te vinden over deze subsidies. Bovendien kan men er met de subsidiewijzer voor de eigen woning eenvoudig de totale subsidie berekenen. Op de vernieuwde site vindt men verder veel informatie over alle aspecten van zonne-energie. Ook is er een overzicht van beldezon producten, zoals zonnepanelen, zonneboilers, meetapparatuur en diensten.

Naast de internet site kunnen particulieren met één telefoontje met de beldezon klantenservice beschikken over een eigen duurzame energie voorziening. Beldezon regelt alles vanaf de eerste informatieaanvraag tot en met de installatie van het zonne-energiesysteem en geeft tevens hulp bij het aanvragen van subsidies. Het telefoonnummer is
0900-BELDEZON (0900- 235 33 966) 10 euro cent per minuut.
Beldezon
Beldezon is een initiatief van de Econcern groep, een onderneming die zich sinds 1984 toelegt op advisering en het ontwikkelen van toepassingen voor duurzame energie voor bedrijven en particulieren. Beldezon zet zich in voor de promotie en verkoop aan particulieren van zonne-energiesystemen in Nederland. Vanuit de overtuiging dat een duurzame energievoorziening voor iedereen mogelijk moet zijn.