AXA Verzekeringen

BOUW HOOFDKANTOOR AXA IN UTRECHT NAGENOEG AFGEROND

AXA aan de vooravond van
grootscheepse verhuizing

In de tweede week van januari 2002 verhuist AXA naar het nieuwe hoofdkantoor aan de Graadt van Roggenweg in Utrecht. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de afbouw en inrichting van het kantoor. Bovendien bereidt AXA zich intern voor op de groot- scheepse verhuizing. De AXA-medewerkers van de huidige Utrechtse vestiging aan de St. Jacobsstraat verhuizen als eersten naar hun nieuwe werkplek. Vervolgens nemen in februari 2002 ook medewerkers van andere AXA-vestigingen hun intrek in het nieuwe pand.

De voorbereidingen op de verhuizing zijn in volle gang. Godfried Barnasconi, lid van de Groepsraad van AXA en verantwoordelijk voor Nieuwbouw, licht toe: "Een nieuw hoofdkantoor betekent niet alleen een nieuwe werkomgeving. Het biedt kansen om werknemers iets nieuws te bieden. Zo beschikt het kantoor over vele faciliteiten, zoals een kindercrèche, een fitnessruimte, flexplekken en speciale ontmoetings- ruimtes. Kortom, we kijken met z'n allen vol spanning uit naar het moment dat we het nieuwe kantoor kunnen betrekken."
PERSBERICHT Om de dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren, vinden de verhuizingen met name in het weekend plaats. De Utrechtse medewerkers starten donderdag 10 januari met inpakken en werken vanaf dinsdag 15 januari 2002 volledig vanaf hun nieuwe werkplek. De verzekeringsadviseurs van AXA worden geïnformeerd over de beperkte telefonische bereikbaarheid tijdens de verhuizing. De bij verzekeringsnemers bekende telefoonnummers blijven gewoon bereikbaar.

Utrecht, 17 december 2001


Noot voor de redactie (