Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-12-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 9.35 uur
Aanrijding letsel

AMERSFOORT Donderdagavond rond zeven uur is een 84-jarige vrouw uit Amersfoort aangereden op de Stadsring in Amersfoort. De identiteit van de automobilist die de aanrijding veroorzaakte is nog niet bekend.

Volgens getuigen had het slachtoffer groen licht toen zij ter hoogte van de kruising met de Utrechtseweg de stadsring overstak. Zij werd aangereden door een oude witte auto, mogelijk een Ford Escort. Bij de aanrijding kwam het slachtoffer ten val. De vrouw had een dik oog en was onvast ter been. Zij is opgevangen bij een nabijgelegen bedrijf en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle .

De automobilist is na de aanrijding wel even uitgestapt, maar is na een kort gesprek met het slachtoffer doorgereden. De politie is op zoek naar de automobilist en mogelijke getuigen. De automobilist zou een man van middelbare leeftijd zijn, een lengte van 1.75 meter en blond haar hebben. Hij droeg een bril en was gekleed in een licht pak. In de auto zaten nog twee of drie passagiers. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Amersfoort via telefoonnummer 0900-8844.