Ingezonden persbericht

Laatste gamenieuws bij GameVillage nu ook via e-mail

Utrecht, 21 december 2001 -

In navolging van de vorige week geïntroduceerde nieuwe nieuwsdienst op haar website is GameVillage (http://www.gamevillage.nl) vandaag ook begonnen met het verzenden van gamenieuws via e-mail.

Vorige week is de gamesite GameVillage begonnen met het dagelijks verzamelen van nieuws over games en gaming bij de grotere gamesites. Vanwege het succes van deze nieuwe nieuwsdienst heeft GameVillage besloten dagelijks de headlines ook via e-mail te verzenden. Abonnees van deze gratis nieuwsdienst ontvangen elke dag een e-mail met daarin de links naar nieuwe nieuwsartikelen bij de grotere gamesites.

Deze nieuwe nieuwsbrief is de derde nieuwsbrief die GameVillage lanceert. De huidige twee nieuwsbrieven over PC games en Playstation games bereiken reeds meer dan 8000 abonnees. GameVillage verwacht dat de nieuwe nieuwsdienst per e-mail een duidelijke meerwaarde zal leveren aan het totale pakket aan diensten dat de website reeds aan gamefanaten levert.

Achtergrond
De website GameVillage is een initiatief van ViopTo (http://www.viopto.nl). De gamesite is in september 2000 opgericht en biedt sindsdien onderdak aan gamefanaten. ViopTo is verantwoordelijk voor diverse commerciële websites. Daarnaast is ViopTo gespecialiseerd in nieuwe internet en telecom ontwikkelingen.


---
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht