Ingezonden persbericht

Reclamemakers kunnen weer kiezen

NEDERLAND, 21-12-2001 -- Hoe moet een bedrijf in de huidige markt nog opvallen? Wat levert reclame maken nu nog op? Reclameopuwauto.nl zorgt ervoor dat bedrijven een nieuwe manier hebben om actief en effectief reclame te maken. Het beletteren van particuliere auto's wordt niet alleen mogelijk, het wordt ook makkelijk!

Opzet Particulieren melden zich aan op www.reclameopuwauto.nl. Zij geven hun profiel waarnaar een bedrijf kan zoeken in de database. Op deze manier vindt er een perfecte match plaats tussen bedrijf en particulier. Niet alleen het merk van de auto, maar ook hobby's, vakantiebestemming en parkeerplaats zijn gegevens waarmee een bedrijf bepaald wie wel of wie niet geschikt is. Op deze manier kan een bedrijf selectief zoeken. Een uniek concept.

Vergoeding De particulier ontvangt een vergoeding voor het rijden met de reclame voor de bedrijven. Het bedrijf verzorgt deze vergoeding en is afhankelijk van grootte en duur van de belettering. Particulier en bedrijf maken hier gezamenlijk afspraken over.

Beletteren In elke regio in Nederland is een beletteringsbedrijf dat actief partner is van reclameopuwauto.nl. Op deze manier kan elke particulier in zijn of haar eigen regio de auto laten beletteren. Door een selectieve procedure zijn alleen kwalitatieve beletteringsbedrijven aan reclameopuwauto.nl gekoppeld.

Actie De particulieren hebben hun weg gevonden naar www.reclameopuwauto.nl. De organisatie achter reclameopuwauto.nl is nu ook klaar voor de bedrijven. Ook zij kunnen zich aanmelden op www.reclameopuwauto.nl.



Ingezonden persbericht