TEN CATE NICOLON

Edel Grass en Ten Cate Thiolon gaan uitdaging aan in New York

Burgemeester Rudy Giuliani van New York heeft Erin Brockovich in de Amerikaanse versie van het TV programma De Uitdaging de opdracht gegeven om binnen zes dagen zowel het vervallen Shakespeare in the Park openlucht theater te renoveren als een multifunctioneel sportveld van kunstgras aan te leggen waarop kinderen van de aangrenzende achterstandswijk het hele jaar door kunnen spelen. Deze uitdaging is met behulp van Edel Grass en Ten Cate Thiolon voor wat het kunstgrasveld betreft gelukt.
De bedrijven Edel Grass (Genemuiden) en Ten Cate Thiolon (Nijverdal) zijn geen onbekenden in Amerika, omdat er reeds een aantal kunstgras velden in en om New York zijn aangelegd. Toch wordt het als een eer gezien, dat men voor een dergelijke uitdaging bij Nederlandse bedrijven komt. Kennelijk vindt men dit Nederlandse Exportproduct 'top of the bill'.
Gezien de recente rampspoed in New York, het veld ligt in de nabijheid van de onheilsplek, hebben de betrokken bedrijven hun volle medewerking aan dit goodwill project gegeven.
Vandaag zal de omroep ABC het programma op prime time uitzenden.

Almelo/Nijverdal, 21 december 2001

Koninklijke Ten Cate/ Ten Cate Thiolon